30/12/2018

Knjiga utisaka

Imali smo sreću da upoznamo Ivanu. Naše dete je uz stručan i požrtvovan rad izuzetno napredovalo. Ono što je najvažnije, voli to što radi i ne postavlja granice.
Mama i tata jedne Katarine
16.12.2014.
Retki su ljudi koji imaju takav osećaj za ono što rade. Ne samo za decu nego i za roditelje. Dolazak na Ivanin čas je i za mene terapija!
mama Bilja
07.04.2015.
Najbolji muzički studio, najboljii terapeuti, sa kojima smo se sreli tokom ove naše „borbe“, koja traje tri godine… i ne samo terapeuti za decu, već i nas roditelje, velika podrška, savetnici, prijatelji… Zahvaljujući vama i vašim savetima i podstrecima, mi sada savladavamo puno toga i prihvatili smo naočare… Hvala što postojite, radite sa nama i za nas, ulivate samopouzdanje i dajete nam vetar u leđa!
mama jednog Novaka
17.12.2018.
Beskrajno hvala, najdraža Ivana! Hvala na nesebičnoj ljubavi, požrtvovanosti, velikom radu. Zahvaljujući tome Luka divno nareduje. Volimo te i mnogo ćeš nam nedostajati!
S ljubavlju, Lukina mama
13.01.2015.
U ovim „teškim“ vremenima, bogatstvo je imati prijatelje, ljude, profesionalce, kakvi ste vi. Hvala vam što postojite, radite sa našom decom, poznajete ih, što uz vas napreduju, što nama ulivate nadu i samopouzdanje, što nas iskreno slušate i pomažete nam, što imat dušu i srce. Hvala vam za sve. Volimo vas puno, najpuno!
mama jednog Andreja
15.12.2018.
Lepo je znati da neko može da pomogne vašem detetu i da vam objasni kako da postupate u situacijama u kojima se sami, možda, nikad ne biste snašli. Ljubazni, dobri, profesionalni, pravi prijatelji, kojima možete, bez straha od predrasuda, izložiti problem i da znate da će taj problem biti rešen i pomoći da idete dalje, učite zajedno sa svojim detetom, rastete i napredujete zajedno. Hvala vam na strpljenju i sa detetom, kao i sa nama roditeljima.
mama jednog Pavla
20.12.2018.

Utiske o našem radu nam možete poslati na: [email protected]

U cilju poboljšanja naših usluga za vas smo spremili i anonimni upitnik.
Molimo vas da iskreno odgovorite na postavljena pitanja imajući u vidu da smo otvoreni za svaki vid kritike i pohvale.
Upitnik možete popuniti ovde