Realizovana saradnja sa Opštinom Babušnica, kroz program o nezi i vaspitanju dece

Prati moj korak, novi je priručnik o nezi i vaspitanju dece, čiji su autori Ivana Ilić i Nikola Roy Chaudhury.

Izradu ovog priručnika finansirala je Opština Babušnica, a u cilju realizacije programa podrške sprovođenju mera populacione politike u Republici Srbiji za 2020. godinu. Priručnik je urađen u saradnji Musicorn studija i ICMT – Udruženja za integrativnu dečiju muzikoterapiju.

Aktivnost: portret zvuka

U okviru programa, priručnik je predstavljen kroz tribinu za roditelje, vaspitače, učitelje i stručne saradnike. Održane su i 3 radionice, o podsticaju razvoja kod dece predškolskog uzrasta, u seoskim sredinama, kao i radionice u osnovnoj i srednjoj školi, u Opštini Babušnica, sa ciljem predstavljanja stimulativnog dejstva muzike na razvoj, vaspitanje, učenje, i stvaranje uslova za lakše prevazilaženje stresnih situacija.
Program je realizovan alternativnim rešenjem – video prezentacijama, usled aktuelne epidemiološke situacije.

U toku je planiranje webinara i prezentacije priručnika, za januar 2021. godine. Za više informacija, pratite nas na facebooku i instagramu, i pišite nam na [email protected].

Priručnik Prati moj korak dostupan je za prodaju u PDF formatu. 50% od svake kupovine biće uplaćeno na račun fondacije BUDI HUMAN. Više informacija na http://musicorn.info/pmk