Ples – novi program muzičkog studija

S ponosom predstavljamo plesni program muzičkog studija Musicorn “Pokrećem se, rastem”. Program je kreiran sa ciljem da upotpuni kreativno, terapijske metode i obogati ih elementima koji su osnova za pravilan razvoj. Zašto pokret?
Jer je pokret važan za rast.
Jer je pokret važan za kontakt.
Jer je pokret važan za samospoznaju.
Jer je pokret važan za učenje.
Jer je pokret važan za sreću.

Kroz individualne časove, stavljamo u prvi plan potrebe deteta, istražujemo njegov senzibilitet i učimo o njemu, dajući mu mogućnost da se izrazi na potpuno jedinstven način.

Info.
[email protected]
064 15 19 062

Više on našoj Lilly, realizatorki programa, pročitajte u nastavku.

 

Jelena Lilly Mihajlović

Ples kao talenat i poziv smatra da je nasledila od roditelja. Rođena 1993. godine u porodici profesionalnih plesača i od malih nogu kreće da se takmiči. Dugogodišnji je takmičar u sportskom plesu a kasnije je svoja znanja i veštine proširila i modernim plesnim disciplinama. Za vreme svoje takmičarske karijere je osvojila preko 30 prvih mesta na nacionalnim i internacionalnim turnirima, što u latino američkim plesovima i argentinskom tangu, to i u hip-hopu. Pohađala je dugačak niz seminara i radionica za vreme svoje plesne edukacije, usavršavajući različite ključne aspekte plesa, uključujući i pedagoški rad.

Od 2011. godine radi kao trener i koreograf u (svom matičnom studiju) Plesnom Klubu SWING. Za to vreme radi sa različitim uzrasnim grupama (od 3 do 60 godina starosti), u različitim disciplinama (hip-hop, jazz dance, moderni balet, latin show, kabare, argentinski tango) i sa različitim ciljevima (takmičenja, edukacija, teatar, rekreacija). Takođe je plesni saradnik Narodnog Pozorišta i kreator i organizator niza nezavisnih plesnih predstava.

Završila je teoretski odsek srednje Muzičke škole i apsolvent je anglistike na Filozofskom fakultetu, upravo jer su posle plesa, njene najveće strasti muzika i književnost.

Smatra da je ples zlatna sredina između umetnosti i sporta i da je jedan od najboljih načina za poboljšanje samopouzdanja, kreativnosti, snage (kako duhovne tako i fizičke) i sveukupnog kvaliteta života. Želi da plesom ljudima približi radost življenja.