Koktel povodom #okruglo5 godina rada

Povodom obeležavanja pet godina od osnivanja Musicorna, u studju je organizovana koktel zabava za odabrani broj zvanica. Za ovu priliku studio je dobio sasvim novi izgled u skladu sa slavljeničkom atmosferom.

Proslavi su prisusrvoavali prijatelji, stručni saradnici i partneri Musicorna, koji su svojim entuzijazmom, energijom, kreativnošču i podrškom doprineli razvoju Musicorna tokom proteklih pet godina.

Tokom zvaničnog dela proslave prisutnima su se obratili Ivana Ilić (osnivač Musicorn studija), kao i Nikola Roy Chaudhury (psiholog u Musicorn studiju). Oni su se kratko osvrnuli na dosadašnji rad studija i najavili naredne ideje i ciljeve  u radu.

Pored mnogih novina koje će uvesti tokom naredne godine, najavljeno je i osnivanje ICMT – Udruženja za integrativnu dečiju muzikoterapiju u cilju poboljšanja uslova rada, naučno-istraživačkog angažovanja, edukativnih događaja, kao i praćenja evropskih i svetskih standarda u muzikoterapiji. Više o registraciji i ciljevima udruženja, možete uskoro pročitati na našam sajtu.